nedjelja, 13. veljače 2011.

CBT: Zagreb Backgammon Open 2011, rezultati i izvještaj

prenosimo sa: backgammon.hr

Održan je prvi u nizu turnira u ovogodišnjoj Hrvatskoj Backgammon Ligi (Croatian Backgammon Tour 2011). U Zagrebu je slavio Mislav Radica član Backgammon kluba Dubrovnik. Sa 6 pobjeda zasluženo je osvojio prvo mjesto ispred drugoplasiranog Haseta Mašića iz bihaćkog kluba Ajna koji je s istim brojem pobjeda ostvario malo slabiji rezultat po ostalim kriterijima.
 
Treći je završio Ismet Alagić dok je četvrto mjesto zauzeo Damjan Plesec obojica igrači TBK Ajna iz Bihaća.Turnir je obilovao uzbudljivim partijama i do zadnjeg kola se nije znao pobjednik u čemu su odlučivale nijanse u igri i koncentraciji.
  


Inače, Zagreb Backgammon Open 2011 je započeo 12.02. u 13,00 u prostorijama Tavla - Backgammon kluba Zagreb u Medačkoj 18. Sudjelovao je 31 igrač iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Slovenije natječući se za 6 klubova članica HBL: Zagreb, Dubrovnik, Rijeka, Split, Ajna - Bihać i Zrinjski - Mostar dok iz objektivnih razloga nijedan član Backgammon kluba Bol s Brača nije stigao na turnir. Očekujemo ih u Bihaću 26.03. a također pozivamo i sve igrače iz Hrvatske i regije na taj i ostale turnire ovogodišnje lige.

Rezultate i poredak proteklog zagrebačkog turnira pogledajte ovdje, a fotografije će biti objavljene u ponedjeljak 14.02.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.