srijeda, 16. ožujka 2011.

Humanitarni online backgammon turnir za pomoć Japanu

POMOZITE NAM DA POMOGNEMO JAPANU - Online Humanitarni Turnir WBA & Play65 Humanitarni Turnir

Nitko nije mogao izbjeći užasne vijesti i slike potresa i tsunamija koji su uzdrmali Japan. Prerano je da bi mogli točno procijeniti kolike su štete i žrtve, ali znamo da su među žrtvama i mnogobrojna djeca koja su izgubili svoje obitelji, domove i koja su u opasnosti od radioaktivnih posljedica. 

Svjetska backgammon organizacija (WBA) i Play65 su odlučili da dadu svoj doprinos za pomoć žrtvama ove katastrofe. Internetski humanitarni turnir će se održati 29.ožujka 2011. u 22.00 sata po srednjoeuropskom vremenu. Pobjednik će dobiti WBA backgammon ploču (tavlu-ograničeno izdanje) sa serijskim brojem 113 (datum koji se neće zaboraviti). Kotizacija iznosi 10 američkih dolara bez ikakve zarade za organizatora. Sve kotizacije će biti donirane UNICEF-u za pomoć japanskoj djeci u nevolji.

Japan je među najaktivnijim nacijama u backgammonu, koji potiče mlade i nove igrače da se upoznaju s ovom igrom, uvodeći backgammon u škole i centre za mlade. Dva vodeća igrača na svjetskoj backgammon ljestvici dolaze iz Japana: Masayuki "Mochy" Mochizuki . svjetski prvak i broj 1, i Michihito "Michy" Kageyama, broj 9. Oni kao i drugi Japanci pripadaju backgammon internetskoj zajednici. 

Kao predstavnici velike i raznolike backgammon zajednice, osjećamo da sućut nije dovoljna, pozivamo vas, ostale članove i ljubitelje WBA i Play65 obitelji, da se pridružite ovom humanitarnom događaju, da podržite cilj, pozovete svoje prijatelje i pomognete. 

Web-link za Play65 turnir: Play65

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.