četvrtak, 21. travnja 2011.

Nordic Open 2011 Broadcast Schedule

Nordic Open, 23. izdanje,  počinje danas 21.04. u Kopenhagenu u Scandic Hotelu i trajati će do 25.04.2011. Za vrijeme turnira održati će se, kao i prošle godine, backgammon susret ekipa Danske i Svijeta. Svi mečevi ovog dvoboja prenositi će se preko Interneta.

13:00 Speed matches
Match 1:  Morten Holm vs. Ralf Jonas
Match 2:  Sander Lylloff vs. Falafel
Match 3:  Lars Trabolt vs.  David Wells

21:00 DMP matches
Session 1: Thomas Kristensen vs. Robert Wachtel
Session 2: Lars Trabolt vs. Michihito Kageyama
Session 3: Mads Andersen vs. Matt Cohn-Geier

Ovakvi događaji izvrsna su prilika vidjeti kako igraju ponajbolji igrači svijeta. Emitirati će se video iz dvorane, a paralelno će se unositi svaki potez u kompjuter (Snowie ili eXtreme Gammon), slika s kojeg će također biti u streamingu. Za vrijeme broadcasta, obično jedan world class igrač komentira meč (jedne godine je to bio Hugh McNeil, druge Neil Kazaross), a svim ostalim gledateljima je dozvoljen chat.

Nordic Open News RSS Feed, Dubrovnik Backgammon Magazine prenosi na sidebaru s desne strane, dok na  BGOnline.org forumu, kojeg održava Stick Rice jedan od inicijatora ovih susreta, gotovo sigurno bude još svježijih updatea u postovima igrača koji se nalaze na turniru.

Završni meč susreta Danska-Svijet iz 2010. godine objavljen je na stranici Dubrovnik Backgammon Magazina posvećenoj mečevima. Zainteresiranima čitateljima poslati ćemo sve mečeve iz spomenutog susreta. Kontakt: dubrovnik.backgammon@gmail.com


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.