subota, 4. lipnja 2011.

Dubrovnik Backgammon Magazine na Facebooku

Rubrike checker play, doubling cube i news od nedavno se mogu pratiti i na Facebooku. Sadržaj sva tri bloga automatski se RSS-om prenosi na Facebook stranicu Dubrovnik Backgammon Magazine. Kako bi primali postove na "zid" svog Facebook profila, potrebno je kliknuti na link "Sviđa mi se" Facebook društvenog dodatka koji se nalazi na sidebaru s desne strane i u ovom postu. 

 

Btw, Facebook je odnedavno onemogućio na svojim stranicama feature "Predloži prijateljima", vjerojatno iz razloga kako bi počeo naplaćivati usluge promocije korisničkih Facebook stranica.

1 komentar:

Dubrovnik Backgammon Magazine kaže...

Eh Facebook, Facebook. Prvo su ukinuli u siječnju mogućnost da se može poslati svim Facebook prijateljima zajednička preporuka na Facebook page i danas kad sam taman poslao svima pojedinačne poruke što na zid što privatno sa linkom na stranicu, nestala mi je stranica. Katastrofa. Pogledam na Netu, gomila ljudi se žali zbog iste stvari u zadnjih godinu dana. Nije je meni problem složiti ponovno kad se automatski puni, ali ode 20 teško stečenih funova. I onda nanovo svima poruke da je sada drugi link itd... Morao sam se izjadati.

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.