petak, 23. rujna 2011.

Tavla savez BiH - Satelit za Grand Finale EBGT 2011

Tavla savez Bosne i Hercegovine je dobio poziv od World Backgammon Association za sudjelovanje na finalnom takmičenju Grand Finale European Backgammon Tour, koje će se održati od 5. do 7. 12.2011. godine na Cipru.

Na natjecanju će nastupiti 24 igrača koji su se kvalificirali pobjedom na jakim backgammon turnirima u Europi, pobjedom na serveru Play65 ili kao pobjednici na satelit (kvalifikacijskim) turnirima u Turskoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Grčkoj itd.

Kvalifikacijski turnir - satelit, čiji će pobjednik steći pravo nastupa kao predstavnik Bosne i Hercegovine, održat će se 22.10.2011. godine u Mostaru. Natjecanje će se igrati po kup sistemu na dva dobivena meča.


 Pravo sudjelovanja na satelitu imaju igrači koji ispunjavaju slijedeće uvjete:

- da su registrirani u jednom od tavla klubova u Tavla savezu BiH, 
- da su nastupili na barem jednom turniru u 2011. u organizaciji Tavla saveza BiH, 
- da su državljani Bosne i Hercegovine

Kotizacija za SATELIT iznosi 100,00 KM. Pravila nalažu da turnir vodi međunarodni sudac u backgammonu, ovlašten od WBA. Za satelit u Bosni i Hercegovini određen je Leonardo Jerković.

Pobjednik turnira će dobiti plaćene troškove prevoza do Cipra (avion), plaćen smještaj u hotelu (četiri dana), te uplaćenu kotizaciju za Veliko Finale.

Nagradni fond turnira Velikog Finala EBGT na Cipru iznosi 25.000 EUR (1.mjesto 15.000 EUR; 2.mjesto  7.000 EUR; 3.mjesto  3.000 EUR).

izvor tavla.ba



Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.