utorak, 12. lipnja 2012.

CBT: Backgammon "Bol Open 2012", najava

BACKGAMMON  “BOL OPEN 2012.”
subota 23.lipnja – nedjelja 24.lipnja, 2012.
 
Dragi prijatelji i svi igrači backgammona u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, pozivamo Vas na naš treći po redu turnir u backgammonu "Bol open 2012."
  Nadamo se da ćete nas posjetiti i zaigrati u što većem broju,ali isto tako,da će biti vremena i za opuštanje,kupanje i uživanje u našem malom mistu...
 Naravno, naša zadaća će biti učinti Vam boravak u Bolu što ugodnijim !!!

Čekamo Vas !

Prijave na turnir se vrše putem obrasca
  
"BOL TOURS" , kao naš sponzor, je i ove godine pripremio za igrače backgammona smještaj po posebnim uvjetima, odnosno cijenama. Sve informacije o ovim pogodnostima dobivate direktno u agenciji, a obavezno naglasite da dolazite na backgammon bol open 2012. da bi ste iste i ostvarili. 

Broj komentara: 9:

miran kaže...

Format turnira? Broj kola? Duljina mečeva? U koliko sati počinje turnir i okvirnna satnica turnira? Koliko igrača osvaja pehare i nagrade? Postoji li side-pool? Ima li side-evenata? U slučaju švicarskog formata, je li službeni software update-an da izbacuje iz ždrijeba ljude koji odu s turnira?

Dubrovnik Backgammon Magazine kaže...

Vjerojatno će biti sve kao i protekle dvije godine. http://dubrovnik-backgammon.blogspot.com/2011/05/cbt-backgammon-bol-open-2011-najava.html

miran kaže...

Deset dana do turnira, a nitko ne zna *točne* detalje turnira, nego možemo samo pretpostavljati i nagađati.

Tim gore ako je sve isto kao prošle godine - trebalo je samo napraviti copy/paste i obavijestiti igrače.

Dubrovnik Backgammon Magazine kaže...

Organizator turnira je Backgammon klub Bol, tj. Dalibor Pavošević i možeš njega zvati na 095 846 1114 i pitati za detalje, te mu prenijeti ove sugestije.

miran kaže...

Ne radi se o tome da *ja* saznam, nego da bi organizator trebao *pravovremeno* informirati *sve* igrače.

Leonardo Jerković kaže...

Apsolutno se slažem s Miranom. Ja sam zvao Dalibora i on je rekao da je sve isto kao i prošle godine oko kotizacije i satnice, da je on poslao na neke mejlove koje ima satnicu. Nema sideevenata ni sidepoolova. Broj nagrada ovisi o broju igrača. Dakle 13h hotel elaphusa - švicarac 9pt u 7kola.

Dubrovnik Backgammon Magazine kaže...

Slažem se, ali imam i razumijevanja za organizatora, te ne bi pretjerivao s kritikama prema njemu s obzirom na gostoprimstvo i odličnu organizaciju i atmosferu na bolskom turniru u protekle dvije godine.

IIBGF World Tournament Director kaže...

Naravno slažem se i s tobom. Bolski turnir je jedan od najljepših mjesta gdje igramo backgammon turnir u Hrvatskoj, i svaki put bude fantastično.

Dubrovnik Backgammon Magazine kaže...

Sad sam razgovarao s Daliborom i objaviti će što prije program turnira na stranicama bolskog kluba. Također će ponovno poslati mail svima, sa svim pojedinostima o turniru. Sadržaj maila ću objaviti ovdje.

On je poslao već ranije svima mail, ali ga je izgleda Gmail proglasio spamerom zbog istovremenog slanja na velik broj adresa, tako da nitko nije dobio taj mail, dok je on živio u uvjerenju kako je sve obavijestio.


Ukratko, kako je Leonardo već postao, 7 kola do 9 poena. Prvi dan 4 meča, drugi preostala 3.

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.